Benieuwd naar reacties van anderen?

Lees hieronder wat gasten hebben geschreven over het verblijf
in Kleinekamps

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Dank voor je/uw reactie.
26 berichten.
Ecco en Joke schreef op 20 oktober 2016 om 13:36
We hebben een heerlijke midweek doorgebracht op Kleinekamps. Het appartement is heel compleet, schoon en fris en van vele gemakken voorzien en met fijne bedden. Toen we aankwamen had de linnenservice onze bestelling al in het appartement gebracht. We moesten even wennen aan de oorverdovende stilte.... Het appartement ligt navenant de Badweg en je bent zo in het dorp en ook zo aan het Noordzeestrand. Vlieland is een fijn fiets- en wandeleiland en je ontmoet overal vriendelijke en welwillende Vlielanders. Op een dag keren wij weer 😉 !
Eva uit Deventer schreef op 18 oktober 2016 om 00:00
Ja, we hebben een hele goede tijd gehad in onze mini vakantie; het appartement heeft een no nonsense sfeer, dat is erg fijn.
Cornelis en Ans schreef op 16 oktober 2016 om 00:00
Omdat we al een aantal keren in Kleinekamps hebben vertoefd voelt het inmiddels als 'thuiskomen'. Het is een klein, knus appartementje, gelegen op de eerste verdieping van het appartementengebouw Eureka en omdat het aan het eind van de galerij ligt, vlak bij de wenteltrap, loopt er nooit iemand langs. Daardoor is het er zeer rustig! Op het balkon in de zon uit de wind was het heerlijk, ook al was het al oktober! We hebben weer genoten!!! Bedankt dat julllie dit plekje op Vlieland met velen willen delen! We komen heel graag terug! Dus tot de volgende keer!
Marian en Ton Schriks schreef op 5 oktober 2016 om 13:38
Wij zijn weer terug van ons weekend Vlieland. Ondanks het matige weer hebben we genoten. Het appartement was heerlijk. Aan niets ontbrak het. Fijn! We hadden even een uurtje last van een hevig gebrom. Hebben niet kunnen ontdekken waar het vandaan kwam. Het stopte plotseling. Al met al, voor herhaling vatbaar.
Petra en Per Soethout schreef op 20 september 2016 om 13:36
We hebben er een fijne vakantie doorgebracht. Een prettig verblijf, heel fijn gelegen zowel op redelijke afstand van het strand alsook prettig dicht bij het dorp. Het appartement is gewoon netjes en kompleet. Lekker rustig gelegen tegen het bos aan. Lekker op de zon gericht. We hebben twee weken genoten van een heel fijn eiland 'Vlie'. Het eiland is gewoon prima en hoewel helemaal volgeboekt toen wij er waren, toch rustig (buiten de Dorpsstraat dan..). We hebben heel veel gelopen, samen met onze hond. We hebben genoten van het strand, waar we midden in het hoogseizoen, toch alle ruimte hadden. Nogmaals heel erg bedankt voor dit fijne verblijf. We hebben het prima naar de zin gehad.
Koos en Barbara Kimkes schreef op 21 augustus 2016 om 13:35
Wij hebben buitengewoon genoten van het verblijf in uw appartement op ons mooie eiland Vlieland. Wij komen al zo’n 50 jaar op ons geliefde eiland en dan hoofdzakelijk op camping Stortemelk. Door omstandigheden zijn wij nu aangewezen op een wat luxer verblijf en voor de 2de keer hebben wij met genoegen van jullie appartement gebruik gemaakt. Alles is aanwezig en het was weer top. Wij zullen nog wel vaker van jullie appartement gebruik maken.